KERST 2021

Vanwege de huidige maatregelen en de onzekerheid voor de komende weken, hebben we met pijn in het hart besloten om zowel 24 december (hele dag) als 1e kerstdag (in de avond) dicht te gaan. 

Op 1e kerstdag zijn we geopend voor de brunch, maar deze is al helemaal volgeboekt. 

In plaats daarvan breiden we de afhaalopties uit. De menu's zijn af te halen op 24 en 25 december 2021. Meer informatie vindt u hier. Op 2e Kerstdag vieren we zelf kerst en zijn we gesloten. 

Kerstavond, vrijdag 24 december
Op vrijdag 24 december 2021 is het restaurant gesloten. Voor meer informatie over het afhalen van de kerstmenu''s, kijkt u op de pagina Afhalen met Kerst.

1e Kerstdag, zaterdag 25 december = VOL
Op 1e Kerstdag kunt u einde ochtend bij ons terecht voor een uitgebreide lunch. Reseveren voor de brunch is noodzakelijk en kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar info@deolifant.nl of door ons te bellen op 0346-561478. Het reserveringssysteem hebben we dichtgezet voor deze dag. 

Brunch = VOL
Voor de aanvangsttijd van de brunch kunt u bij uw reservering kiezen uit een tijdstip ergens tussen 11.00 - 12.30 uur. De brunch eindigt om 14.30 uur. Tijdens de brunch serveren we een vast menu, deze vindt u hier. Het is uiteraard  mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergie├źn. 

2e Kerstdag, zondag 26 december
Op 2e Kerstdag zijn we gesloten. 

Vrijdag 31 december
is het restaurant gesloten, maar verkopen wij wel onze beroemde oliebollen. Meer informatie vindt u hier! De eerste week van januari 2022 zijn we vervolgens gesloten.