KERST 2021

Op Kerstavond en 1e Kerstdag zijn wij geopend. Heel fijn dat we u dit jaar weer in ons restaurant kunnen ontvangen, we kunnen niet wachten! En omdat het afhaal-concept ons vorig jaar eigenlijk best goed is bevallen, doen ook dat dit jaar weer. Op 2e Kerstdag vieren we zelf kerst en zijn we gesloten. 

Kerstavond, vrijdag 24 december
Op kerstavond kunt u in ons restaurant a la carte dineren. Reserveren voor deze avond kan via ons reserveringssysteem of telefonisch via 0346-561478. 

Op vrijdag 24 december kunt u ook uw kerstmenu afhalen. Alle onderdelen zijn vers en huisgemaakt, dus u kunt het pakket prima tot een dag of 3 in de koeling bewaren. Voor meer informatie over het afhalen van het kerstmenu, kijkt u op de pagina Afhalen met Kerst.

1e Kerstdag, zaterdag 25 december
Op 1e Kerstdag kunt u einde ochtend bij ons terecht voor een uitgebreide lunch. 's Avonds serveren we een luxe 5-gangen diner, inclusief amuse.  Reseveren voor de brunch en het diner is noodzakelijk en kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar info@deolifant.nl of door ons te bellen op 0346-561478. Het reserveringssysteem hebben we dichtgezet voor deze avond. 

Brunch
Voor de aanvangsttijd van de brunch kunt u bij uw reservering kiezen uit een tijdstip ergens tussen 11.00 - 12.30 uur. De brunch eindigt om 14.30 uur. Tijdens de brunch serveren we een vast menu, deze vindt u hier. Het is uiteraard  mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergie├źn. 

Diner
Voor de aanvangsttijd van het diner kunt u kiezen uit de hele uren tussen 17.00 - 20.00 uur. Er zit geen eindtijd aan uw reservering. Tijdens het diner serveren we een vast menu, deze vindt u hier. Het is uiteraard mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergie├źn. 

Kerstdiners

2e Kerstdag, zondag 26 december
Op 2e Kerstdag zijn we gesloten. 

Dinsdag 28 december t/m donderdag 30 december zijn we gewoon geopend volgens onze normale openingstijden. Vrijdag 31 december is het restaurant gesloten, maar verkopen wij wel onze befaamde oliebollen. Meer informatie volgt nog! De eerste week van januari 2022 zijn we vervolgens gesloten.