Varen over de Vecht

Gedurende het hele vaarseizoen hebben we een mooie sloep voor de deur liggen van SLOEPEVENEMENTEN.NL in Breukelen. Een heerlijk dagje varen op de Vecht en genieten van elkaars gezelschap; wij regelen het graag voor u! Net als de heerlijke hapjes en drankjes aan boord. Of we serveren na de vaartocht een smaakvol diner in ons restaurant. 

SLOEPEVENEMENTEN.NL beschikt in totaal over drie sloepen. Op de twee grote sloepen passen ± 20 personen, op de kleinere sloep zo'n 12 personen. Het huren van meerdere sloepen behoort ook tot de mogelijkheden. De maximale capaciteit is dan ± 60 personen. 

Prijzen
Voor 2 uur varen inclusief schipper met groepen tot maximaal 12 personen geldt een vaste prijs van 350,00 euro. Elke extra half uur kost 75,00 euro. 

Voor groepen met meer dan 12 personen, geldt een tarief van 28,50 per persoon voor 2 uur varen inclusief schipper. Elke extra half uur kost 75,00 euro.

In sommige gevallen worden er voorvaarkosten à 90,00 berekend. 

Voor de hapjes en drankjes aan boord of een aansluitend diner bieden we verschillende opties aan. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of een offerte op maat. Dit kan telefonisch op 0346-561478 of vul het contactformulier in.