Trouwen bij De Olifant

Onze gezellige en warme locatie is gelegen in het hart van Nederland aan de prachtige rivier de Vecht. Daar verzorgen we met veel plezier uw receptie, diner en/of feest. En we zijn een officiële trouwlocatie, dus het hele huwelijk op één locatie is bij ons ook mogelijk. 

Met ons professionele team en een invulling op maat maken we van uw bruiloft een onvergetelijke dag. Qua invulling van de hapjes en het diner is eigenlijk alles mogelijk. Met onze eigen steiger voor de deur bieden we de mogelijk om van en naar het gemeentehuis in Breukelen of Maarssen te varen, maar een vaartocht over de Vecht is ook mogelijk. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen via ons contactformulier. Graag maken wij vervolgens een afspraak met u om in De Olifant uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.

Feesten en partijen bij De Olifant

Een huwelijksjubileum, bedrijfsfeest, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Met alle verschillende ruimtes en een maximale capaciteit van ongeveer 200 personen leent De Olifant zich hier uitstekend voor. 

Onze gezellige en warme locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 120, halte De Olifant), de fiets of auto en beschikt over een eigen parkeerterrein. Onze Tolkamer is zeer geschikt voor een privé diner met 12 - 20 personen. Onze Vechtzaal is geschikt voor een knallende feestavond, maar ook voor een diner, buffet, walking diner of aangeklede borrel. 

Qua invulling is eigenlijk alles mogelijk en we denken daarin graag met u mee. Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen via ons contactformulier. Graag maken wij vervolgens een afspraak met u om in De Olifant uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.

Uitvaarten & Condoleances bij De Olifant

Met veel zorg en aandacht verzorgen wij uitvaarten en condoleances. Van een ‘traditionele’ condoleance met een kopje koffie of thee geserveerd met een plakje cake of luxe belegde broodjes tot een borrel met mooie hapjes. Tevens bestaat de mogelijkheid tot een uitgebreide dienst met eventueel de aanwezigheid van de overledene. We denken graag met u mee. 

Onze locatie is warm en sfeervol ingericht en we bieden ruime mogelijkheden met betrekking tot de invulling. We beschikken over een eigen parkeerterrein voor 80 auto’s en afhankelijk van de invuling is ruimte voor ongeveer 200 personen. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen via ons contactformulier. Graag maken wij vervolgens een afspraak met u om in De Olifant uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.

Zakelijk evenement bij De Olifant

In De Olifant maken wij samen met u van uw presentatie, vergadering of kick-off een geslaagde avond. Onze prachtige locatie is centraal gelegen in het midden van het land en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer (bus 120, halte De Olifant). Een zakelijk evenement buiten onze openingstijden is mogelijk vanaf 30 personen. Neem contact op voor meer informatie over:

  • Zalen
  • Audioapparatuur
  • Varen
  • Borrel, buffet, walking diner of een andere culinaire invulling

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen via ons contactformulier. Graag maken wij vervolgens een afspraak met u om in De Olifant uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.