Trouwen & feesten

Samen maken we uw bruiloft, diner of feest een fantastische en onvergetelijke dag. Ons professionele team en een hoge dosis aan gastvrijheid staan hier garant voor. Deze unieke locatie is gelegen in het hart van Nederland aan de prachtige rivier de Vecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste even telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. 

Graag maken wij vervolgens een afspraak met u om in De Olifant uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.

Zakelijke evenementen

In De Olifant maken wij samen met u van uw vergadering, kick-off of presentatie een geslaagde dag.

Een professioneel team en een hoge dosis aan gastvrijheid staan hier garant voor.
Deze unieke locatie is gelegen in het hart van Nederland aan de prachtige rivier de Vecht.

Neem contact op voor meer informatie over:

  • Zalen
  • Audioapparatuur
  • Varen
  • Culinaire invulling

Graag maken wij, wanneer u dit wenst, met u een afspraak om in de Olifant uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.

Uitvaarten & Condoleances

De trend om een condoleance of de gehele dienst op locatie te houden, is ook in Restaurant De Olifant voelbaar geworden.
Gezien de unieke ligging aan de rivier de Vecht en de ruime keuze aan mogelijkheden maakt de Olifant een ideale gelegenheid voor het houden van uitvaarten of condoleances.

Het bedrijf is sfeervol en modern ingericht en beschikt over een eigen gratis parkeerterrein voor 80 auto’s en kan ongeveer 250 gasten herbergen.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, van een ‘traditionele’ condoleance met een kopje koffie of thee geserveerd met een plakje cake of luxe belegde broodjes tot een borrel met mooie hapjes.
Tevens bestaat de mogelijkheid tot een uitgebreide dienst met eventueel de aanwezigheid van de overledene.