Haal met Kerst De Olifant in huis!

Vanwege de huidige maatregelen bieden we dit jaar weer drie verschillende afhaalmaaltijden aan voor kerst. U kunt kiezen uit een heerlijke kerstbrunch, een compleet verzorgd gourmetpakket of een luxe 5-gangen diner inclusief amuse. 

De menu's vindt u onderaan deze pagina of klik hier.  

MENU’S
Tijdens de kerstdagen is het alleen mogelijk om de gerechten koud af te halen. Bij de menu’s geven we uitgeschreven instructies voor de verdere bereiding mee.

BESTELLEN
Geef uw bestelling telefonisch door op 0346- 561478 of via het afhaalformulier. Bestellen kan t/m 22 december 2021 voor 20:00 uur, zolang de voorraad strekt.

Geef bij uw bestelling aan voor welk menu u kiest (brunch, diner of gourmet), voor hoeveel personen wij mogen koken en wanneer u het af komt halen. Het kan zijn dat we nog even contact opnemen voor een ander tijdstip, omdat we de drukte proberen te spreiden. Qua dieetwensen en allergieën is er veel mogelijk, dus neem gerust contact op als u vragen heeft.

AFHALEN
U kunt de bestelling op een zelfgekozen moment komen afhalen. Voor kerst hanteren wij de volgende afhaaltijden:

Vrijdag 24 december 2021 Tussen 14:00 – 19:00 uur
Zaterdag 25 december 2021 Tussen 09:00 – 18:00 uur

Wilt u een menu voor Tweede Kerstdag? Alle gerechten worden vers gemaakt en u kunt het menu dan dus prima op Eerste Kerstdag afhalen en gekoeld bewaren voor de volgende dag.