Restaurant De Olifant

U bent van harte welkom in ons restaurant! Reserveren is niet verplicht, maar vanwege de beperkte capaciteit adviseren we u dit wel te doen.

Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging krijgt. Wij kiezen er bewust voor om niet met shifts te werken, dus u bent vrij om zelf een tijdstip uit te kiezen. 

Van 17 juli t/m 1 augustus 2022 zijn we gesloten.

Klik hier om te reserveren
Bekijk hier onze menukaart

Afhalen kan ook nog steeds, kijk voor meer informatie hier

Houd rekening met het volgende:

  • Reserveren is verplicht. Tot 8 personen kan dit via de reserveringstool op deze pagina. Vanaf 9 personen kunt u ons mailen via info@deolifant.nl of bellen op 0346-561478.
  • Wij proberen onze online beschikbaarheid zo accuraat mogelijk bij te houden. Mocht er voor de betreffende dag toch geen plek meer zijn? Dan nemen wij contact met u.
  • Vanwege de beperkte aantal plekken op een dag, willen we u vriendelijk verzoeken om tijdig te annuleren als u verhinderd bent. Waarschijnlijk kunnen we dan iemand anders blij maken met uw tafel.
  • We drukken u op het hart om thuis te blijven wanneer sprake is van verkoudheid, hoesten, koorts of andere klachten. Ook zullen wij bij aanvang nog een laatste controle doen, door u een aantal vragen te stellen.