Restaurant De Olifant

U bent van harte welkom in ons restaurant! Reserveren is niet verplicht, maar vanwege de beperkte capaciteit adviseren we u dit wel te doen.

Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging krijgt. Wij kiezen er bewust voor om niet met shifts te werken, dus u bent vrij om zelf een tijdstip uit te kiezen. 

Klik hier om te reserveren

Bekijk hier onze menukaart
Bekijk hier onze wijnkaart
Afhalen kan ook nog steeds, kijk voor meer informatie hier

Houd rekening met het volgende:

  • Reserveren is verplicht. Tot 8 personen kan dit via de reserveringstool op deze pagina. Vanaf 9 personen kunt u ons mailen via info@deolifant.nl of bellen op 0346-561478.
  • Wij proberen onze online beschikbaarheid zo accuraat mogelijk bij te houden. Mocht er voor de betreffende dag toch geen plek meer zijn? Dan nemen wij contact met u.
  • Vanwege de beperkte aantal plekken op een dag, willen we u vriendelijk verzoeken om tijdig te annuleren als u verhinderd bent. Waarschijnlijk kunnen we dan iemand anders blij maken met uw tafel.
  • We drukken u op het hart om thuis te blijven wanneer sprake is van verkoudheid, hoesten, koorts of andere klachten. Ook zullen wij bij aanvang nog een laatste controle doen, door u een aantal vragen te stellen.