Afhalen Feestdagen

Het kerstdiner is uitverkocht!

Het kerstdiner is af te halen op zondag 24 december 2023 tussen 12.00–17.00 uur. Het is alleen mogelijk om de gerechten koud af te halen. Alle gerechten zijn al geportioneerd, voorgegaard en op smaak gebracht. U hoeft het alleen nog maar te verwarmen. U krijgt hiervoor duidelijke instructies mee naar huis. Voor de afhaal kost het diner 55.00 per persoon en het kindermenu 25.00 per kind. 
Bekijk hier het kerstdinerEn hier de vega variant
Bestellen

De bestelling kunt u doorgeven op het afhaalformulier onderaan deze pagina. Geef in het opmerkingenveld aan voor hoeveel personen u wilt bestellen, wanneer u het af komt halen en of er dieetwensen of allergieën zijn waar we rekening mee kunnen houden. De bestelling is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Het is voor 24 december 2023 niet mogelijk om een bestelling van de reguliere kaart te doen. En op 25, 26 en 27 december is afhalen niet mogelijk. 

Wilt u het diner Eerste of Tweede Kerstdag serveren? Geen probleem! Alle gerechten worden vers gemaakt, u kunt het menu dus prima gekoeld bewaren voor de volgende dagen. We adviseren wel om het niet langer dan drie dagen te bewaren.