Reserveren

Reserveren is in deze tijd verplicht en vanwege de beperkte capaciteit adviseren we u dit tijdig te doen. Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging krijgt. Wij kiezen er bewust niet voor om niet met shifts te werken, dus u bent vrij om zelf een tijdstip uit te kiezen.

Is er op het door u gekozen moment geen capaciteit meer? Dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen. We kijken dan samen met u wat er eventueel wel mogelijk is. 

Houd rekening met het volgende:

  • Reserveren is verplicht. Tot 8 personen kan dit via de reserveringstool op deze pagina. Vanaf 9 personen kunt u ons mailen via info@deolifant.nl of bellen op 0346-561478. 
  • Komt u dineren met meerdere huishoudens? Meld dit in het opmerkingenveld. Dan houden wij daar rekening mee bij de indeling van de tafels. 
  • Wij proberen onze online beschikbaarheid zo accuraat mogelijk bij te houden. Mocht er voor de betreffende avond toch geen plek meer zijn? Dan nemen wij contact met u. 
  • Vanwege de beperkte aantal plekken op een avond, willen we u vriendelijk verzoeken om tijdig te annuleren als u verhinderd bent. Waarschijnlijk kunnen we dan iemand anders blij maken met uw tafel. 
  • We drukken u op het hart om thuis te blijven wanneer sprake is van verkoudheid, hoesten, koorts of andere klachten. Ook zullen wij bij aanvang nog een laatste controle doen, door u een aantal vragen te stellen. 

Kerst bij De Olifant

Met kerst zijn wij, zoals het er nu naar uitziet, gewoon open. Op Eerste Kerstdag is het ook mogelijk om bij ons te komen brunchen. Tweede Kerstdag zijn wij wel gesloten. Wilt u alvast reserveren voor kerst? Dat kan alleen telefonisch of per e-mail (info@deolifant.nl). Het kerstmenu vindt u binnenkort op onze website.