Reserveren

Vanaf 1 juni gaan onze deuren weer open! 

Reserveren is daarbij verplicht en vanwege de beperkte capaciteit adviseren we u tijdig te reservering. Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging krijgt. Op dit moment kiezen wij ervoor om niet met shifts te werken, dus u bent vrij om zelf een tijdstip uit te kiezen.

Is er op het door u gekozen moment geen capaciteit meer? Dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen. We kijken dan samen met u wat er eventueel wel mogelijk is. 

Houd rekening met het volgende:

  • Reserveren is verplicht. Tot 8 personen kan dit via de reserveringstool op deze pagina. Vanaf 9 personen kunt u ons mailen via info@deolifant.nl of bellen op 0346-561478. 
  • Komt u dineren met meerdere huishoudens? Meld dit in het opmerkingenveld. Dan houden wij daar rekening mee bij de indeling van de tafels. 
  • Wij proberen onze online beschikbaarheid zo accuraat mogelijk bij te houden. Mocht er voor de betreffende avond toch geen plek meer zijn? Dan nemen wij contact met u. 
  • Vanwege de beperkte aantal plekken op een avond, willen we u vriendelijk verzoeken om tijdig te annuleren als u verhinderd bent. Waarschijnlijk kunnen we dan iemand anders blij maken met uw gereserveerde tafel. 
  • We drukken u op het hart om thuis te blijven wanneer sprake is van verkoudheid, hoesten, koorts of andere klachten. Ook zullen wij bij aanvang nog een laatste controle doen, door u een aantal vragen te stellen.