Reserveren

Het terras mag open! Normaal gesproken zijn wij natuurlijk pas om 17.00 uur geopend. Omdat we niet kunnen wachten om u weer te ontvangen, openen we tijdelijk ons terras op de vrijdag, zaterdag & zondag.  Dus kom gezellig langs voor een kopje koffie, (uitgebreide) lunch of een borrelhapje tussen 12.00 - 18.00 uur. 

Reserveren is ook nu verplicht. Dat kan aan de deur, maar vanwege de beperkte capaciteit adviseren we u dit tijdig te doen. Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging krijgt. Wij kiezen er bewust voor om niet met shifts te werken, dus u bent vrij om zelf een tijdstip uit te kiezen.

Is er op het door u gekozen moment geen capaciteit meer? Dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen. We kijken dan samen met u wat er eventueel wel mogelijk is. 

Houd rekening met het volgende:

  • Een gezelschap mag uit max. 2 personen van een verschillend huishouden bestaan óf uit één huishouden. 
  • Reserveren is verplicht. Tot 8 personen kan dit via de reserveringstool op deze pagina. Vanaf 9 personen kunt u ons mailen via info@deolifant.nl of bellen op 0346-561478. 
  • Wij proberen onze online beschikbaarheid zo accuraat mogelijk bij te houden. Mocht er voor de betreffende middag toch geen plek meer zijn? Dan nemen wij contact met u. 
  • Vanwege de beperkte aantal plekken op een dag, willen we u vriendelijk verzoeken om tijdig te annuleren als u verhinderd bent. Waarschijnlijk kunnen we dan iemand anders blij maken met uw tafel. 
  • We drukken u op het hart om thuis te blijven wanneer sprake is van verkoudheid, hoesten, koorts of andere klachten. Ook zullen wij bij aanvang nog een laatste controle doen, door u een aantal vragen te stellen.