Pasen bij De Olifant

Eindelijk weer een feestdag waarbij we u in het restaurant mogen ontvangen! We kunnen niet wachten. Op 1e paasdag bent u welkom voor een brunch of diner. Op 2e Paasdag zijn we gesloten. Op deze pagina vindt u alle verdere informatie over Pasen 2022.

1E PAASDAG - ZONDAG 17 APRIL 2022
Op 1e Paasdag kunt u aan het einde van de ochtend bij ons terecht voor een uitgebreide brunch (VOL). In avond zijn wij open voor het diner. We serveren een speciaal Paasdiner, maar u kunt ook gewoon a la carte diner. Reseveren is noodzakelijk en kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar info@deolifant.nl of door ons te bellen op 0346-561478. Het reserveringssysteem hebben we dichtgezet voor deze dag. 

Brunch - VOL
Voor de aanvangsttijd van de brunch kunt u bij uw reservering kiezen uit een tijdstip ergens tussen 11.00 - 12.30 uur. De brunch eindigt om 14.30 uur. Tijdens de brunch serveren we een vast menu. Het is uiteraard mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergie├źn.

Diner
We serveren een speciaal Paasmenu, maar u kunt ook gewoon a la carte diner. De invulling van het Paasmenu vindt u hier. Reserveren voor het diner kan tussen 17.00 - 20.00 uur. 

2E PAASDAG - MAANDAG 18 APRIL 2022
Op 2e Paasdag zijn we gesloten. Ook op dinsdag 19 april zijn we trouwens gesloten, dit in verband met een besloten partij.