Dineren op de Vecht

Varen én dineren langs de mooiste landhuizen en kastelen over De Vecht. Hoe gaaf is dat? Gedurende het vaarseizoen hebben we een bijzondere samenwerking met Boei26. Daardoor kunt u op een prachtige salonboot genieten van onze heerlijke Italiaanse Proeverij. Een unieke belevenis! Reserveren kan via de website van Boei26. 

Reserveer direct!

Salonboot varen op De Vecht met Restaurant De Olifant

Stel je eens voor: een honderd jaar oude salonboot en een intieme setting waarbij je al varende langs prachtige landhuizen en kastelen vaart. 

Samen met Boei26 maken wij deze unieke ervaring werkelijkheid. Aan boord geniet u naast het varen en het uitzicht van onze Italiaane Proeverij. Een compleet 3-gangen diner om te delen met uw gezelschap, exclusief drank, inclusief glaasje prosecco!

Over deze unieke ervaring op het water

  • 2,5 uur varen met salonboot De Najade inclusief schipper en bediening
  • U stapt op én af bij Restaurant De Olifant in Breukelen op nog geen 15 minuten rijden van Utrecht
  • Dit arrangement is te boeken van dinsdag t/m zondag vanaf 10 personen. Kijk voor meer informatie op de website van Boei26 
  • Reserveren kan uitsluitend via de website van Boei26
  • Tijdens de vaartocht serveren we onze Italiaanse Proeverij - 3-gangen shared dining. Het voorgerecht bestaat daarbij uit verschillende Italiaanse hapjes. Als hoofdgerecht serveren we 3 verschillende gerechten (vlees, vis en vega) en het dessert bestaat uit een grand dessert met Italiaanse lekkernijen. Het is uiteraard geen enkel probleem om bij het diner rekening te houden met dieetwensen of allergieën van bepaalde gasten.
  • Prijs € 77,50 per persoon. Dit is inclusief welkomstprosecco, exclusief overige drankjes.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!